Flang in onderhoud!

Beste flango bezoeker,

Helaas moeten wij mede delen dat de opening van de nieuwe flango is vertraagd, Dit komt doordat wij niet genoeg geld ervoor hebben om een server maandelijks te laten draaien en betalen. Maar als wij het geld weer hebben dan zal flango weer open zijn :) tot die tijd word flango geupdated en bij gewerkt.

Wegens een groot onderhoud aan flangohotel is momenteel het hotel niet bereikbaar en daarom word je door verwezen naar http://www.amydev.nl/flango.html dit is namelijk een persoonlijke website van slaapkop aka amy. We leggen hier zo in het kort uit waar de onderhoud over gaat en waarbij je ons kunt volgen op social media.

Omdat wij bezig zijn met een vernieuwde versie (zelfde versie als huidige habbo) is flango voor 2 a 3 maanden in onderhoud waarom zo lang? Wij willen niet dat jij tegen een vervelende bugg aan loopt. Wij zijn tenslotte ook bezig met een mooiere layout.

Er komt zeker weten een beta eraan zoals elke grote game/spelletje heeft als er bijna iets nieuws uit komt bijvoorbeeld battlefield 4 beta etc... Als je ons volgt op facebook of Twitter dan kan jij jezelf optijd inscrhijven voor flango beta. Op twiiter of op facebook zal er komen te staan hoe jij jezelf ervoor kunt inschrijven.

Heb jij nog vragen? Dan kan je dat mailen naar support@flango.nl